2021-11-14 07:55:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Egy hirtelen lehetőség kedvező helyzetbe hozhat

Napi horoszkóp november 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint mostanában különösen gyors lehetsz a döntéshozatalban. Főleg arra fejlesztettél ki nagy hajlandóságot, hogy lerázz magadról dolgokat, embereket, véleményeket. Legyél kicsit körültekintőbb! Mondj néha igent, ne csak nemet!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem akarod megbántani az embereket, ám néha elkerülhetetlen a konfliktus. Nem lehetsz mindig te az, aki elviszi a balhét, aki mindent megcsinál, amiről mások nem gondoskodnak. Állj ki végre magáért!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Mostanság nagy változások zajlanak a lelkedben. Valahogy megtanulod egész más színben látni az életet, a világot. Ez pedig sok jó dolog születését hozhatja el. Először is a lelkedben. Majd a téged körülvevő világban éppúgy.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy hirtelen lehetőség kedvező helyzetbe hozhat. A kérdés csupán az, hogy képes vagy-e meglátni, lecsapni rá, és élni vele. Ehhez nagyon jó reflexekre lesz szükséged. Ilyen alkalom nem adódik minden nap. Nyisd ki a szemed!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában hajlamos lehetsz kissé túlzásba vinni a rendrakási hajlamodat. Főleg, ha úgy érzed, hogy társadnak is parancsokat kell osztogatnod ez ügyben. Más dolog az együttműködés, és más a főnökösködés. Tarts mértéket!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A pletykálkodással ma saját magadnak többet árthatsz, mint akiről az információt terjeszted. A hallottak ugyanis hamisnak bizonyulhatnak, de mindenképpen rossz fényt vethetnek éppen rád. Vésd eszedbe a régi mondást: hallgatni arany!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bármi is történik ma veled, semmin ne lepődj meg. És főleg ne akarjon előre véleményt mondani róla. Ha kivárod a végét, akkor mindenből, még ami kellemetlenségnek is indul, kisülhet valami jó is. Ebben bízz!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mindig is hangulatember voltál, a mai napon azonban még önmagadon is túltehetsz. Hol a fellegekben, hol a legmélyebb sárgödör legmélyén érzed magad. A természetben járva rálelhetsz az egyensúlyra.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Talán túl hiszékennyé váltál az utóbbi időben. Meglehet, annyira szerelmes lettél a saját álmaidba, ábrándjaidba, hogy bármibe kapaszkodsz, csak megtarthasd azokat magadnak. Ám ami kívülről hiszékenység, belülről erős hit lehet.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A szerelemben békés időszak vár. A mai napon egyenesen a mennyekben érezheted magad. Egy különleges meglepetésre is számíthatsz a kedvesedtől. Ha eddig szakítani akartál volna, most biztosan képtelen leszel rá.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Néha magadba is kellene nézned, ha a hibát keresel valamelyik rokonodban. Az idősebbekkel különösen nehéz lehet a viszonyod a mai napon. Sokat segíthet, ha beleéled magad az illető helyzetébe. Akkor másként láthatsz mindent.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Talán vissza kell utasítanod egy meghívást, vagy épp ellenkezőleg: váratlan buliba csöppenhetsz. Egy biztos, semmi sem úgy alakul az este, ahogyan azt eredetileg eltervezted. Valami jó mégis történik. Fogadd el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: